miercuri, 31 octombrie 2007

ihi

trei iezi, cucuieti, usa mamii descuieti, ca mama v'aduce voo, lapte branza carne oo...
vreau doar sa vad daca poti sa postezi fara sa ai nimik de zis. mihaita a intrebat... iata ca da.

bleah... semi-autofcontrol

sâmbătă, 27 octombrie 2007

artistii...

ma supara oamenii care.. sunt artisti si stiu ca sunt artisti. pana aici n'au de ce sa ma supere... e cam ciudat sa fii artist si sa nu stii, da' nici asa mare bai nu e. baiu', si supararea mea, incepe atunci cand artistu' nu se poate abtine sa nu ne arate ca stie ca e artist. da' mai.... (aici ma calmez eu..... ahmmmmm.... ahmmm.....) !!!!!! asa... ma scuzati, dar trebuia sa va las sa stiti ca ma mai si enervez uneori, mai ales cand sunt in fata monitorului si nu am in fata cui sa ma acidizez si sa rad mai tare. da, acidizez am scris acolo:))

asadar, sunt oamenii astia, care spun... "da, sunt la nusce facultate. da, normal ca acolo se fac artisti, nu ... (se vede) ?" completarea e a mea, pt ca probabil nu doar eu mi'am dat seama de penibilu' replicii... dar se vede si in altceva decat in replici... freza... imbracaminte... fular infasurat de jmii de ori... (este un accesoriu frumos, dar il cliseizeaza pardalnicii astia de artisti auto-constienti:-l)

sa nu mai zic despre provincialii care merg la scoala in orase mari (sa zicem, de data aceasta, bucuresti), si se skimba.. in ce? in artisti, pai in ce mama supararii sa se transforme!! dar, dupa cum spuneam, nu mai zic despre asta acum. deja simt ca mi'a intrat pixu'n blenoragie, ca sa zic asa, si nu e bine caci e ora mica si vreau sa dorm, serios vorbesc, multumesc pentru intelegere. de altfel, sunt putine sanse sa ma intorc la acest subiect, dar daca ii va fi acestui subiect sa fie vorbit in acest spatiu, asa sa se intample, amin, noapte buna, revenim.

tot cu copilarii, desigur:D

luni, 15 octombrie 2007

NECENZURAT

Un om nu e om destul pana nu stie exact ce forma are capul lui.

miercuri, 10 octombrie 2007

semi-doliu cu haz (asigurat de DMD)

a mai plecat un profesor de la fjsc... de data asta a plecat cu ganduri bune, sa "fac masterul acesta pentru FJSC si pentru cei care vor veni dupa voi", adik dupa noi. respect!

isi incepe mailu' cu "Va salut pe toti de pe taramurile Majestatii Sale Regina. Nene nu am messenger acilea...", asa ca va las posibilitatea (si va este la indemana), sa'l recunoasteti pe DMD, cunoscut in alte medii si ca Daniel Mihai Dragnea, profu' de drept :D

pe langa c'a plecat si'a lasat ekipa fara pivot (tiiii, am uitat, tre sa anunt bobocii ca avem ekipa de basket!... si ca si cam castigam, deci merita sa vina;). asa, daca se nimereste aici vun boboc doritor sa intre in ekipa de basket, contact me!), ne'a cam lasat si cu pantalonii in vine. pt ca la cursurile lui mergi (de fapt, mergeai, sau vei merge. da' nu eu, ca masteru' lui dureaza un an, si pe mine cine stie pe unde ma apuca masteru'...) ca sa retii kestii, kestii pe care le spune in maniera de stand-up comedy:)) ce sa zic, o minunatie de cursuri!... dar s'a dus si el, si ne'a lasat cu voci pitigaiate, mustati arcuite si panicoase, si alte, sincer, greseli..

incerc s'o'ntorc, ca la ploiesti, daca vreti, si sa sper ca doamna Daniela Zeca Buzura este o profesoara buna, la fel si F. Vasas, si.... ma rog.

Dudule, cand ne facem si noi ca muncim??

duminică, 7 octombrie 2007

nu dau nume, da'...

a vrut sa faca asta:




a iesit asta:




eu, in modestia mea, am vrut sa fac asta...




a iesit, in skimb, asta:


(minus furca aia ciudata. in pahare era must, iar bucatile de pe paste sunt un ingredient secret, nu carne, nu spun ce...)

unii pur si simplu stiu sa gateasca!...

vineri, 5 octombrie 2007

fara subiect

las subiectul cu Antonie Iorgovan deskis/neinkis/neclar, asa cum si el ne'a lasat in legatura cu treaba cu prima constitutie post-decembrista... fu buna? fu rea?...

au murit anul acesta... cum sa zic... multi, foarte multi oameni... o insiruire ar fi lipsita de respect.

spuneam la sfarsitul postului cu Gil Dobrica asa... Gil Dobrica a fost meserias. Acuma hai sa ne uitam la astia de'i mai avem. Si mai avem, vo 2-3 milioane numai in Bucuresti... - si daca e sa calculam si Banatu'...

baieti, ce ziceti, ne responsabilizam si noi nitel?

:-"

d'ale fjsc'ului. urma scapa...

eram putini...

eram simpatici si creduli, inca nu credeam ca situatia miroase urat la noi in facultate, incepand d'acolo de unde incepe si pestele...

am fost printre cei care n'au injurat facultatea incepand cu primul contact cu ea, la admitere. nu am injurat'o nici macar cand am vazut ca ore se fac cand e timp, cand se poate, cand altceva mai bun de facut nu gasim... (kiar mi s'a parut interesant. veti zice poate ca nu'mi cunosc interesul. sa zicem...) si nici kiar acum nu voi incepe sa'njur fjsc'ul. din principiu...

am ajuns insa in momentul in care, in afara de faptul ca sunt ultimul an, fac lucrarea de licenta cu d-l profesor Z.R. (dom' profesor, ma lupt inca cu transcrierea articolelor alora, iertati'ma...:">), cunosc cativa oameni buni, viitorul nu e tocmai negru, nimic nu ma mai bucura in facultatea asta. cu un laborator de fotografie poate m'ar indulci putin, da' m'am uitat pe orar si nici urma...

si asta din cauza faptului ca s'a intamplat urmatoarea situatie. o doamna profesoara (nu indiferenta studentilor, ori ca iubita, ori ca urata, dupa cum spune dumneaei) si'a dat demisia din cauza unei alte doamne profesoare. mai mari in "rang", mai ales pe niste considerente familiale... (da, este adevarat ca inca nu am aflat rezultatul la irp, dar ce pot sa fac? ce pot sa fac??... nu, nu mai pot... te'am rugat sa'mi speli si mie blugii aia, da? de trei ori!... hehe:D) si familiare (se'ntampla des), apropiatii fjsc'ului stiu despre ce vb. kiar daca d-l (sau d-na, nu mai stiu exact) decan ne'a promis de la inceputul anului 1 ca asa ceva nu se va intampla, si ca este normal sa existe anumite inclinatii, mediul in care a crescut... v'aduceti aminte, nu?

goatshit! :-l

... ne calmam...

nu, nu, nu, nu ne mai intelegem, e clar! nu'ntelegi??

este evident ca in urma doamnei profesoare s'a incercat motivarea plecarii in diverse moduri, cum ca nu ajungea timpu', cum ca nu facea fata... treaba cu capra din nou!! doamna profesoara a plecat din cauza jignirilor si nedreptatii fatise, nu neaparat fata de dumneaei, ci si fata de ceilalti studenti.

eu pun acum aici asta ca lumea sa stie... vezi, lumea nu trebuie sa uite! e o realitate cruda... (respect vama [veche]!) ma declar sustinator al doamnei profesoare care a plecat, si as incepe o petitie, dar la ce bun... de ce s'ar intoarce, cand noi toti abia asteptam sa plecam??

pt cei interesati, doamna profesoara este bine, s'a intors la ceea ce ii place sa faca (sa coordoneze proiecte. de altfel, suflul mai dinspre "profesie" nu era deloc rau-venit. kiar necesar. tare's curios cine'o sa mai faca asta la noi in pr... ca sa organizezi evenimentele din cadrul facultatii nu inseamna profesare, e clar?)

imi permit sa dau cu ghilimele aici: "daca ii vezi pe colegii tai, spune-le sa nu mai creada toate prostiile, doar ma cunosc sunt o scarba dar nebuna nu sunt:)). a, si transmite-le numai bine din partea mea. cam in fiecare zi pomenesc despre studentii mei..."

tinem legatura! :)

joi, 4 octombrie 2007

[patch]

nu mai merg statusurile lungi la mess. rezolvarea o da baiatu' asta aici. sanatate!

Antonie Iorgovan

mi'a scapat porumbelu', asta e:(

miercuri, 3 octombrie 2007

lazio - real. cred ca si'o ia realu'...

in asteptarea meciului de diseara, baietii din parlament s'au pus pe discutat motiunea de cenzura pe guvernul tariceanu2. sau pe tariceanu1 si tariceanu2. sau pe roman, vasile (:D), ciorbea, isarescu, nastase.. si care'au mai fost, daca din graba am mai ratat vrunu', ca ma grabesc am comitet si .. copii de crescut.

vorbi tariceanu. bla bla...

se duse apoi la loc langa cioroianu care se juca intr'una cu dejtele. ba cu dejtele goale, ba cu pixu' intre dejte. haios tare. ce mosule, ai emotii?

urma geoana. da la gioale lu' tariceanu, iar da, da din nou, apoi vine discret cu propunerea lui ca viitor prim-ministru. e cineva care nu se astepta la asta?

de la pnl, puiu hasotti. omu' asta cand nu asteapta meciuri de CL e actor? o sa'l googlesc, musai... in mini-dialogul cu stolojan, si'a etalat dl puiu calitatile de orator, in timp ce stolo, doar ranjetu'. care ranjet?.. intemeiata interventie. un ranjet groaznic:|, n'am mai vazut asa ceva de cand sunt... si, desigur, urmeaza inundatii nemaivazute. stati pe faza! doar la protv!...
(what??..)

in timp ce la vorbitor e cristian radulescu de la pd, geoana vorbeste concentrat la telefon si noteaza ceva. :)) urmatorul discurs, probabil!

vadim. o poezie de om... dili. rili... da' este o placere sa'l auzi vorbind! (mai ales cand nu face spume, atunci e de'a dreptul... neplacut de privit). cik da, e adevarat ca guvernul tariceanu se tine intr'un fir de par, dar "prefer firul de par al lu' tariceanu decat firu' de par al lu' basescu!" =)) sau... catre national taranisti, parca... (:-??) "nu puteti sa vociferati voi cat putem huidui noi!"

(la RADIO tocmai m'anunta ca motiunea a picat. personal, nu ma asteptam...)

urmara la dezbatut marko bela, radu terinte de la pc, inca ofticat pe treaba cu "solutia imorala", pambuccian - reprezentantul reprezentantilor minoritatilor, primul vorbitor lipsit de foi, boureanu (bleah, ponta e mult mai misto), dan mircea popescu de la psd, crin antonescu - al doilea vorbitor fara foi, respect, da' ai imbatranit nenicule... oricum, o (altfel de) placere sa'l asculti si p'asta..., marton arpad de la udmr, corneliu ciontu de la ... pc, si gata ca am inceput sa zapez. si nici voi n'aveti nervi de fier. si si eu tre sa plec la comitet.

in timp ce ma uitam la oamenii astia, ma intrebam... oare ce parere are iorgovan despre toate astea?..

:-<
sunt deprimat

Powered by BannerFans.com