miercuri, 11 iunie 2008

[r24.ro] Soferi, atentie la biciclisti!

Se stie, pe doua roti esti in pericol. Partea si mai rea este ca nu numai de tine depinde securitatea ta, ci in mare masura de ceilalti participanti la trafic. Soferii romani.

Soferii romani… Ei nu stiu ca exista si motociclete/biciclete pe strada. (Fac o mica paranteza: ne facem ca nu exista regula ca vehiculele cu doua roti trebuie sa se comporte pe strada ca un vehicul cu patru roti, adica sa tina o banda - numai pentru el. Pe langa ca ar fi egoist din partea lui, ar disparea tocmai avantajul pe care o latime atat de mica ti'l ofera.) Asadar, critic soferii romani (personaj colectiv) pentru ca schimba banda fara sa se asigure, nu se uita in spate inainte sa deschida usile (lucru pe care ar trebui sa-l faca toti locuitorii unei masini), nu merg unul in spatele celuilalt pe banda si opresc la stop dezordonati, parcheaza pe pistele de biciclete, arunca gunoaie pe geam, asculta muzica tare si fumeaza! Ceea ce dauneaza sanatatii, sanatatii mintale, mediului si, nu in ultimul rand, biciclistilor!

Asadar, soferi romani si mai ales bucuresteni, va rugam bel… belicos, daca este cazul!, deci cascati bine ochii, ca (deocamdata) nu suntem multi, altii nu mai aveti, si e pacat sa ne aveti pe constiinta. Si nici d-asta nu mai aveti alta!

Un comentariu:

Anonim spunea...

cand aveam bicicleta am pupat vreo 3-4 usi deschise pe dreapta, fara a se asigura. In toate cazurile au fost femei/fete. Multumesc lui Dumnezeu ca nu am patit nimic grav!
Daca ai o viteza peste 20 km/h si ar fi sa dai cu capul in coltul de sus al usii deschise, poti sa mori pe loc.

Powered by BannerFans.com