miercuri, 3 octombrie 2007

lazio - real. cred ca si'o ia realu'...

in asteptarea meciului de diseara, baietii din parlament s'au pus pe discutat motiunea de cenzura pe guvernul tariceanu2. sau pe tariceanu1 si tariceanu2. sau pe roman, vasile (:D), ciorbea, isarescu, nastase.. si care'au mai fost, daca din graba am mai ratat vrunu', ca ma grabesc am comitet si .. copii de crescut.

vorbi tariceanu. bla bla...

se duse apoi la loc langa cioroianu care se juca intr'una cu dejtele. ba cu dejtele goale, ba cu pixu' intre dejte. haios tare. ce mosule, ai emotii?

urma geoana. da la gioale lu' tariceanu, iar da, da din nou, apoi vine discret cu propunerea lui ca viitor prim-ministru. e cineva care nu se astepta la asta?

de la pnl, puiu hasotti. omu' asta cand nu asteapta meciuri de CL e actor? o sa'l googlesc, musai... in mini-dialogul cu stolojan, si'a etalat dl puiu calitatile de orator, in timp ce stolo, doar ranjetu'. care ranjet?.. intemeiata interventie. un ranjet groaznic:|, n'am mai vazut asa ceva de cand sunt... si, desigur, urmeaza inundatii nemaivazute. stati pe faza! doar la protv!...
(what??..)

in timp ce la vorbitor e cristian radulescu de la pd, geoana vorbeste concentrat la telefon si noteaza ceva. :)) urmatorul discurs, probabil!

vadim. o poezie de om... dili. rili... da' este o placere sa'l auzi vorbind! (mai ales cand nu face spume, atunci e de'a dreptul... neplacut de privit). cik da, e adevarat ca guvernul tariceanu se tine intr'un fir de par, dar "prefer firul de par al lu' tariceanu decat firu' de par al lu' basescu!" =)) sau... catre national taranisti, parca... (:-??) "nu puteti sa vociferati voi cat putem huidui noi!"

(la RADIO tocmai m'anunta ca motiunea a picat. personal, nu ma asteptam...)

urmara la dezbatut marko bela, radu terinte de la pc, inca ofticat pe treaba cu "solutia imorala", pambuccian - reprezentantul reprezentantilor minoritatilor, primul vorbitor lipsit de foi, boureanu (bleah, ponta e mult mai misto), dan mircea popescu de la psd, crin antonescu - al doilea vorbitor fara foi, respect, da' ai imbatranit nenicule... oricum, o (altfel de) placere sa'l asculti si p'asta..., marton arpad de la udmr, corneliu ciontu de la ... pc, si gata ca am inceput sa zapez. si nici voi n'aveti nervi de fier. si si eu tre sa plec la comitet.

in timp ce ma uitam la oamenii astia, ma intrebam... oare ce parere are iorgovan despre toate astea?..

:-<
sunt deprimat

Niciun comentariu:

Powered by BannerFans.com