miercuri, 10 octombrie 2007

semi-doliu cu haz (asigurat de DMD)

a mai plecat un profesor de la fjsc... de data asta a plecat cu ganduri bune, sa "fac masterul acesta pentru FJSC si pentru cei care vor veni dupa voi", adik dupa noi. respect!

isi incepe mailu' cu "Va salut pe toti de pe taramurile Majestatii Sale Regina. Nene nu am messenger acilea...", asa ca va las posibilitatea (si va este la indemana), sa'l recunoasteti pe DMD, cunoscut in alte medii si ca Daniel Mihai Dragnea, profu' de drept :D

pe langa c'a plecat si'a lasat ekipa fara pivot (tiiii, am uitat, tre sa anunt bobocii ca avem ekipa de basket!... si ca si cam castigam, deci merita sa vina;). asa, daca se nimereste aici vun boboc doritor sa intre in ekipa de basket, contact me!), ne'a cam lasat si cu pantalonii in vine. pt ca la cursurile lui mergi (de fapt, mergeai, sau vei merge. da' nu eu, ca masteru' lui dureaza un an, si pe mine cine stie pe unde ma apuca masteru'...) ca sa retii kestii, kestii pe care le spune in maniera de stand-up comedy:)) ce sa zic, o minunatie de cursuri!... dar s'a dus si el, si ne'a lasat cu voci pitigaiate, mustati arcuite si panicoase, si alte, sincer, greseli..

incerc s'o'ntorc, ca la ploiesti, daca vreti, si sa sper ca doamna Daniela Zeca Buzura este o profesoara buna, la fel si F. Vasas, si.... ma rog.

Dudule, cand ne facem si noi ca muncim??

Niciun comentariu:

Powered by BannerFans.com